Передпокої

Зустрічають по… передпокою

Передпокій – перше місце будинку, яке бачать наші гості. Вже з першого погляду формується думка про хазяїв. Уява автоматично домальовувала інший інтер’єр приміщення.

Купити передпокій, здавалося б, найпростіший варіант. Варто тільки виділити пару днів пошуку. Але тут ви можете зіткнутися з одноманітністю вибору, який розрахований на стандартні планування квартир. Один набір меблів схожий на іншій і, здається, що усе це ви вже бачили. Від таких подорожей по магазинах швидко втомлюєшся. Відшукавши вподобану шафу в передпокій, з’являється нове питання: чи поміститися як потрібно.

Щоб звільнити себе від нужди поїздок по магазинах і пошуку чогось особливого, компанія Febe пропонує створити унікальний передпокій разом!

Шафа в передпокій, тумбочку для взуття або під дзеркало можна зробити неповторними, а розміри меблів будуть ідеально підігнані під вашу площу. Дизайнери компанії створять 3d модель предметів інтер’єру, які можна побачити заздалегідь і внести коригування в дизайні або розмірах.

В якості матеріалів виконання фахівці Febe використовують виключно екологічно чисту сировину з Італії і Німеччини, якісну фурнітуру фірм Blum, Hettich, Hafele. Такий підхід забезпечує високу зносостійкість меблів в передпокій і гарантію на неї 8 років!
 
 
Щоб отримати надійний і стильний передпокій індивідуального виготовлення, викличте замірника компанії Febe просто зараз. Набирайте наш контактний номер!

 

Шафи

Шафи купе - кращі меблі для зберігання одягу. Вбудовані шафи забезпечують значну економію з точки зору простору порівняно з іншими типами, приміром, розпашними.

Докладніше

Передпокої

Передпокій - перше місце будинку, яке бачать наші гості. Вже з першого погляду формується думка про хазяїв. Уява автоматично домальовувала інший інтер'єр приміщення.

Докладніше

Ванні

Меблі у ванну - вироби, які вимагають якісного захисту від вологи. Якою б красивою і дорогою не була б тумба у ванну, без належної гідроізоляції вона швидко втратить свій зовнішній вигляд.

Докладніше

Гардеробні кімнати

Велика кількість речей, взуття і аксесуарів вимагає у будинку наявності гардеробної кімнати. Це набагато зручніше за будь-яку шафу, але вимагає більше місця в приміщенні.

Докладніше

Кухні

Кухня - цей простір, який обов'язково вимагає найнадійніших і зносостійких меблів. Погодьтеся, саме тут, окрім приготування їжі, проходять сімейні свята, прийом гостей, душевні бесіди членів сім'ї і друзів.

Докладніше

ТВ-стінки

ТВ Стінки можна назвати символом вітальні. Без цього предмета меблів стає порожньо і незатишно. Окрім естетики і місця для великого телевізора, стінка у вітальню з усіма її поличками і дверцями грає роль сховища особистих речей.

Докладніше

Авторскі меблі

У сучасних інтер'єрах все частіше зустрічаються предмети авторського дизайн. Дизайнерські меблі на замовлення набувають нової форми коли межі для творчості і самовираження практично не існує.

Докладніше